Feesten, Partijen & Events

FEESTEN, PARTIJEN & EVENTS

Concordia is een sfeervolle accommodatie met zalen die ruimte biedt voor 15 tot 350 personen

FEESTEN, PARTIJEN & EVENTS

Concordia is een prachtige accommodatie met 4 sfeervolle zalen die ruimte biedt voor 15 tot 350 personen.

Heeft u wat te vieren? Uw verjaardag, een jubilieum, uw trouwdag, de jaarlijkse familiedag, een vrijgezellenfeest…
Wij zijn graag behulpzaam bij de organisatie van uw feest en beschikken over de mogelijkheden en de middelen om uw feest tot een geslaagd dag/avond te maken.

Geef uw feest een bijzondere invulling, middels de diverse binnenactiviteiten en buiten programma’s.

EVENTS

NEIL DIAMOND MEMORIES- A LEGEND IN CONCERT

Levende legende, icoon en ’s werelds bekendste en meest succesvolle singer-songwriter, Neil Diamond kan terugkijken op een zeer succesvolle carrière van ruim 50 jaar.
De Neil Diamond Memories Band eert het rijke oeuvre van de man die wereldwijd meer dan 130 miljoen albums heeft verkocht. Dé Nederlandse Neil Diamond zanger van dit moment, Marcel Mulders, neemt je samen met zijn 10- koppige band mee naar de glorietijd van de wereldster Neil Diamond. Tijdens de theatershow blikt Marcel terug op het leven van Neil Diamond en vertelt over Neils fantastische carrière met leuke anekdotes. Deze fantastische live band slaagt erin de sfeer van de legendarische concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love at the Greek’ te doen herleven.
Geniet van een fantastische show met passie, emotie en mooie herinneringen , en muziek waar u zeker ook gezellig mag meezingen . Nummers als “Sweet Caroline”, “Red Red Wine”, “I Am…I Said”, “Cracklin’ Rosie”,… en vele andere hits passeren de revue. Kortom, een overweldigende muzikale en visuele show met de mooiste hits,  anekdotes,  vol met passie, emotie en herinneringen.

Tijdens het voorprogramma, pauzes en na het optreden van de band, zal DJ Marlo, geheel in stijl, de muziek verzorgen.

Tickets a € 20.00 (exclusief € 0,80 servicekosten)

www.ticketkantoor.nl/shop/Neilmemories

of Gall en Gall Hoogland (alleen contant)

P.s. eenmaal gekochte tickets worden nooit gerefund. Mocht je op het laatste moment niet kunnen, probeer ze dan via de facebookpagina te verkopen of via ticketswap

 

FEESTEN & PARTIJEN section 2

OFFERTE AANVRAAG

  MEER INFORMATIE

  Graag nodigen wij u uit hier onze informatiemap te bekijken.

  Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze locatie te bezoeken, wij maken graag tijd voor u vrij voor een rondleiding.

  Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Onze afdeling sales is van woendag t/m vrijdag van 12.00 – 20.00 uur telefonisch bereikbaar op 033 – 433 06 53.

  U kunt ons uiteraard ook mailen  info@concordia-hoogland.nl

  ARRANGEMENTEN / BUFFETTEN

  Wat te denken van het ‘feestje bouwen arrangement’ , (vanaf € 25,00) waarbij uw gasten zelf de drankjes aan de bar halen en wij u driemaal een bittergarnituur uitserveren.

  Ook voor een brunch, afternoon tea en diverse buffetten bent u bij ons aan het juiste adres.
  Mocht u iets unieks willen, dan is het Walking Dinner erg leuk voor uw gezelschap.

  FEESTEN & PARTIJEN section 5

  BINNEN PROGRAMMA’S

  Leuke binnen activiteiten zoals Ben jij de mol, Levend ganzenbord, Ik hou van Holland en Moorddiner. Tussen door lekker dineren!

  LEES MEER…

  BUITEN PROGRAMMA’S

  Leuke buiten activiteiten zoals De Buit, Treasure Hunt met de step en De Overwinning. Tussen door lekker dineren!

  LEES MEER…

   

  Brochure aanvragen

  Wilt u meer informatie over de feest mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een brochure met alle informatie voor de feest mogelijkheden.

   (function ($) { $('a[href*=#]:not([href=#])').click(function() { if (location.pathname.replace(/^\//,'') == this.pathname.replace(/^\//,'') && location.hostname == this.hostname) { var target = $(this.hash); target = target.length ? target : $('[name=' + this.hash.slice(1) +']'); if (target.length) { $('html,body').animate({ scrollTop: target.offset().top }, 1000); return false; } } }); })(jQuery);