Feesten & Partijen

FEESTEN & PARTIJEN

Concordia is een sfeervolle accommodatie met zalen die ruimte biedt voor 15 tot 350 personen

FEESTEN & PARTIJEN

Concordia is een prachtige accommodatie met 4 sfeervolle zalen die ruimte biedt voor 15 tot 350 personen.

Heeft u wat te vieren? Uw verjaardag, een jubilieum, uw trouwdag, de jaarlijkse familiedag, een vrijgezellenfeest…
Wij zijn graag behulpzaam bij de organisatie van uw feest en beschikken over de mogelijkheden en de middelen om uw feest tot een geslaagd dag/avond te maken.

Geef uw feest een bijzondere invulling, middels de diverse binnenactiviteiten en buiten programma’s. Wij bieden zelf een dagprogramma aan, in samenwerking met onze partners De Kooi in Bunschoten en Golfclub Hoogland.

FEESTEN & PARTIJEN section 2

OFFERTE AANVRAAG

  MEER INFORMATIE

  Graag nodigen wij u uit hier onze informatiemap te bekijken.

  Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze locatie te bezoeken, wij maken graag tijd voor u vrij voor een rondleiding.

  Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Onze afdeling sales is van woendag t/m vrijdag van 12.00 – 20.00 uur telefonisch bereikbaar op 033 – 433 06 53.

  U kunt ons uiteraard ook mailen  info@concordia-hoogland.nl

  ARRANGEMENTEN / BUFFETTEN

  Wat te denken van het ‘feestje bouwen arrangement’ , (vanaf € 22.50) waarbij uw gasten zelf de drankjes aan de bar halen en wij u driemaal een bittergarnituur uitserveren.

  Ook voor een brunch, afternoon tea en diverse buffetten bent u bij ons aan het juiste adres.
  Mocht u iets unieks willen, dan is het Walking Dinner erg leuk voor uw gezelschap.

  FEESTEN & PARTIJEN section 5

  BINNEN PROGRAMMA’S

  Leuke binnen activiteiten zoals Ben jij de mol, Levend ganzenbord, Ik hou van Holland en Moorddiner. Tussen door lekker dineren!

  LEES MEER…

  BUITEN PROGRAMMA’S

  Leuke buiten activiteiten zoals De Buit, Treasure Hunt met de step en De Overwinning. Tussen door lekker dineren!

  LEES MEER…

  DAG PROGRAMMA

  Als u een volledig verzorgd programma zoekt, dan bieden wij u dit met veel plezier aan. In samenwerking met onze partners bundelen wij onze krachten tot een veelzijdig geheel.

  LEES MEER…

  Brochure aanvragen

  Wilt u meer informatie over de feest mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een brochure met alle informatie voor de feest mogelijkheden.

   (function ($) { $('a[href*=#]:not([href=#])').click(function() { if (location.pathname.replace(/^\//,'') == this.pathname.replace(/^\//,'') && location.hostname == this.hostname) { var target = $(this.hash); target = target.length ? target : $('[name=' + this.hash.slice(1) +']'); if (target.length) { $('html,body').animate({ scrollTop: target.offset().top }, 1000); return false; } } }); })(jQuery);