Restaurant

RESTAURANT

Heerlijk lunchen en/of dineren dat kan in ons sfeervolle restaurant.

RESTAURANT

“Een aanwinst voor ons dorp” Dat mooie compliment kregen wij direct bij de opening van ons complete vernieuwde restaurant in Hoogland (gemeente Amersfoort).

En een aanwinst is het zeker. Een locatie met mooi terras en uitzicht op de Kerklaan, met uitstekende service, waar men heerlijk kan eten. Wat te denken van een heerlijke lunch of een 3-gangen of 4-gangen diner. Er zijn tevens diverse mogelijkheden voor een borrel, een feest, een bijeenkomst of een prachtige bruiloft.

De mooie verbouwing is uitgevoerd door Smink Vastgoed BV.

RESTAURANT section 2

OPENINGSTIJDEN

Geen zin om te koken? Dan zit u bij ons goed.
U kunt bij ons genieten van een goede lunch en/of heerlijk diner voor een betaalbare prijs en dat in een sfeer waar u zich thuis en welkom voelt. Bij ons bent u altijd welkom.

Ons restaurant is geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.

Om ervoor te zorgen dat u verzekerd bent van een tafel voor uw gezelschap, raden wij u aan om van tevoren even te reserveren. Dat kan telefonisch via 033 – 433 06 53 of via onze reserveringsoptie hiernaast.

RESTAURANT section 3

U kunt bij ons ook terecht met een groter gezelschap voor een ontbijtbuffet, brunch, high tea, lunchbuffet, high wine, high beer, high healty, een walking dinner, barbecue, keuzemenu en een dessertbuffet.
U kunt met uw gezelschap gebruik maken van onze sfeervolle zalen, waardoor jullie de beschikking hebben over een eigen ruimte (private dining)

Ontbijtbuffet 16.50 p.p. – Brunch 27.50 p.p. – Lunchbuffet 22.50 p.p. – Warm & koud buffet v.a. 12.00 p.p. – BBQ 26.50 p.p. – 3-gangen keuzemenu 32.50 p.p. – Walking dinner v.a. 31.95 p.p.  

Wilt u eens wat anders? Kom dan van onze heerlijke high tea genieten.
Of kom een high wine of een high beer proeven. Wij serveren u dan een 3 verschillende glazen bier wijn in combinatie met diverse bijpassende hapjes.

High tea 19,50 p.p. – High Wine 24,50 p.p. – High Beer 24,50 p.p.