Restaurant

RESTAURANT

Heerlijk lunchen en/of dineren dat kan in ons sfeervolle restaurant.

RESTAURANT

“Een aanwinst voor ons dorp” Dat mooie compliment kregen wij direct bij de opening van ons complete vernieuwde restaurant in Hoogland (gemeente Amersfoort).

En een aanwinst is het zeker. Een locatie met mooi terras en uitzicht op de Kerklaan, met uitstekende service, waar men heerlijk kan eten, met mogelijkheden voor een borrel, een feest, een bijeenkomst of uw bruiloft. De prachtige verbouwing is uitgevoerd door Smink Vastgoed BV.

LUNCH KAART     DINER KAART KAART    BORREL KAART

RESTAURANT section 2

Kerst 2018

Heeft u zin om tijdens de kerstdagen erop uit te gaan om ergens een hapje te eten? Wij ontvangen u graag op de eerste en/of tweede kerstdag bij ons. Wij bieden u en uw gezelschap de mogelijkheid om bij ons te komen genieten van een heerlijke brunch of van een culinair uitgebreid diner. De kerstbrunch bieden wij u aan op de eerste kerstdag. Op de beide kerstdagen kunt u bij ons dineren. Wij serveren u dan graag ons kerstmenu, zie hieronder, maar u kunt tevens a la Carte dineren van onze (beperkte) dinerkaart.

KERSTBRUNCH : op 25 december aanvang 11.30 uur (€ 34,50 p.p.)

 Ontvangst met een glas Prosecco
***
Brunch buffet
Brood
Zeldertswit –  Kerststol – Witte pistoletWaldcorn broodCroissant
Soep : dubbel getrokken ossenstaartbouillon
Vlees :VleessaladeCarpaccioFricandeauParmaham
Vis :KrabsaladeGraved lachsZalm – GarnalenForel
Kaasplateau
Warme gerechten : Ossenhaaspuntjes – Beenham – Roerei – Spek – Quiche – Hamburger
***
Dessert buffet

De brunch is inclusief koffie, thee, melk en jus d’orange

KERSTDINER  : op 25 en 26 december vanaf 17.30 uur (€ 49,50 p.p.)

Amuse
***

Voorgerecht
PolderhoenCocktail van zacht gegaarde polderhoen, groene asperge, granny smith en truffel OF
ZwaardvisDungesneden gemarineerde zwaardvis met Hollandse garnaaltjes en citrus vinaigrette.
***
Tussengerecht
Pastinaak soep, romige pastinaak soep met gerookte hertenham OF
Duivenborst, gebakken duivenborstfilet met aardpeer, biet en jus van gerookt gevogelte.
***
Hoofdgerecht
Roodbaarsfilet,op de huid gebakken roodbaarsfilet met wilde gamba’s, saffraan risotto en wittewijnsaus OF
Runderstaartstuk, gegrild runderstaartstuk met pompoencreme en tarte tatin van bospeen geserveerd metbordelaisesaus.
***
Dessert
Trifle van stroopwafel, met stoofpeer, mascarpone en witte chocolade ijs OF
Kaas, selectie van diverse binnen- en buitenlandse kazen met kletzenbrood en ahornsiroop.

OPENINGSTIJDEN

Geen zin om te koken? Dan zit u bij ons goed.
U kunt bij ons genieten van een goede lunch en/of heerlijk diner voor een betaalbare prijs en dat in een sfeer waar u zich thuis en welkom voelt. Bij ons bent u altijd welkom.

Ons restaurant is geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.

Om ervoor te zorgen dat u verzekerd bent van een tafel voor uw gezelschap, raden wij u aan om van tevoren even te reserveren. Dat kan telefonisch via 033 – 433 06 53 of via onze reserveringsoptie hiernaast.

RESTAURANT section 3

U kunt bij ons ook terecht met een groter gezelschap voor een ontbijtbuffet, brunch, high tea, lunchbuffet, high wine, high beer, high healty, een walking dinner, barbecue, keuzemenu en een dessertbuffet.
U kunt met uw gezelschap gebruik maken van onze sfeervolle zalen, waardoor jullie de beschikking hebben over een eigen ruimte (private dining)

Ontbijtbuffet 16.50 p.p. – Brunch 27.50 p.p. – Lunchbuffet 22.50 p.p. – Warm & koud buffet v.a. 12.00 p.p. – BBQ 24.50 p.p. – 3-gangen keuzemenu 32.50 p.p. – Walking dinner v.a. 31.95 p.p.  

Wilt u eens wat anders? Kom dan onze heerlijke high tea , de high wine of een high beer proeven.

High tea 18,50 p.p. – High Wine 24,95 p.p. – High Beer 19,50 p.p.