Binnen Activiteiten

BINNEN PROGRAMMA'S

Concordia is een sfeervolle locatie om te genieten van een heerlijke borrel, high tea, lunch of diner

Wij hebben een samenwerking met Venderbosch Evenementen en Sportivate daarom een ruim aanbod in sportieve activiteiten en spelshows, citygames, themafeesten, buitenactiviteiten en workshops. Hieronder noemen we een paar leuke en unieke activiteiten. Voor meer informatie kunt u op de website van Venderbosch kijken www.venderboschevenementen.nl

HOLLANDSE AVOND

Test samen met uw gezelschap uw kennis op gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene Hollandse weetjes. In verschillende spelrondes neemt u het op tegen de andere teams, met leuke doe-opdrachten.

Kosten: v.a. € 395,00

MILJOENENJACHT

Een spel naar de bekende TV-serie Miljoenenjacht. Middels de verschillende rondes gaat u op jacht naar het grote geld. Inschattingsvragen, slogans raden, gebeurtenissen in de juiste volgorde plaatsen, het komt allemaal aan bod.

Kosten: v.a. € 395,00

SPORT – EN  SPEL BUS

Welke activiteiten er uit de port – en spelbus komen is altijd weer de vraag. Maar een ding is zeker; de activiteiten zijn divers, toegankelijk voor iedereen en lekker luchtig. De Sport – en Spelbus brengt jullie op een laagdrempelige manier in beweging, bewegen zonder zweten is het motto! Plezier en teambuilding staan hierbij voorop. een greep uit de mogelijke spellen; stoepranden, beerpong XXl, e-scooter challenge, discogolf, kubb…. De Sport – en Spelbus is ontzettend goed aan te vullen met de Stormbaan challenge!

Kosten: v.a. € 250,00 per uur 

MOORD DINER

Tijdens een 3-gangen diner of buffet en ontrafelt u een moord. Samen gaan jullie deze moord tussen de gangen, of het buffet door, oplossen. Bekijk verklaringen, mails, anonieme tips en wie weet zijn jullie aan het eind van de avond de winnaars.

Kosten: v.a. € 395,00

BINNEN ACTIVITEITEN section 2

dsc_5342-klein

ALGEMENE INFORMATIE

– De arrangementen zijn te boeken vanaf 10 personen.

– De dinergames duren anderhalf uur en worden gespeeld tussen het voorgerecht en hoofdgerecht. Het is ook mogelijk om de dinergames voor een langere tijd te verdelen, bijvoorbeeld voorafgaand aan het voorgerecht tot na het nagerecht. In dat geval berekenen wij € 24,50 p.p.

 

+ There are no comments

Add yours

(function ($) { $('a[href*=#]:not([href=#])').click(function() { if (location.pathname.replace(/^\//,'') == this.pathname.replace(/^\//,'') && location.hostname == this.hostname) { var target = $(this.hash); target = target.length ? target : $('[name=' + this.hash.slice(1) +']'); if (target.length) { $('html,body').animate({ scrollTop: target.offset().top }, 1000); return false; } } }); })(jQuery);