Binnen Activiteiten

BINNEN PROGRAMMA'S

Concordia is een sfeervolle locatie om te genieten van een heerlijke borrel, high tea, lunch of diner

Wij hebben een samenwerking met Venderbosch Evenementen en daarom een ruim aanbod in activiteiten, te weten spelshows, citygames, themafeesten, buitenactiviteiten en workshops. Hieronder noemen we een paar leuke en unieke activiteiten. Voor meer informatie kunt u op de website van Venderbosch kijken www.venderboschevenementen.nl

HOLLANDSE AVOND

Test samen met uw gezelschap uw kennis op gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene Hollandse weetjes. In verschillende spelrondes neemt u het op tegen de andere teams, met leuke doe-opdrachten.

Kosten: v.a. € 395,00

MILJOENENJACHT

Een spel naar de bekende TV-serie Miljoenenjacht. Middels de verschillende rondes gaat u op jacht naar het grote geld. Inschattingsvragen, slogans raden, gebeurtenissen in de juiste volgorde plaatsen, het komt allemaal aan bod.

Kosten: v.a. € 395,00

WEDDEN DAT

Knappe koppen en interessante weddenschappen. Dat zijn de ingrediënten voor deze spannende spelshow, vernoemd naar de show van “Wedden dat ik het kan’. Tijdens deze show zult u genieten van leuke weddenschappen en gekke opdrachten.

Kosten: v.a. € 395,00

MOORD DINER

Tijdens een 3-gangen diner of buffet en ontrafelt u een moord. Samen gaan jullie deze moord tussen de gangen, of het buffet door, oplossen. Bekijk verklaringen, mails, anonieme tips en wie weet zijn jullie aan het eind van de avond de winnaars.

Kosten: v.a. € 395,00

BINNEN ACTIVITEITEN section 2

dsc_5342-klein

ALGEMENE INFORMATIE

– De arrangementen zijn te boeken vanaf 10 personen.

– De dinergames duren anderhalf uur en worden gespeeld tussen het voorgerecht en hoofdgerecht. Het is ook mogelijk om de dinergames voor een langere tijd te verdelen, bijvoorbeeld voorafgaand aan het voorgerecht tot na het nagerecht. In dat geval berekenen wij € 24,50 p.p.

 

+ There are no comments

Add yours

(function ($) { $('a[href*=#]:not([href=#])').click(function() { if (location.pathname.replace(/^\//,'') == this.pathname.replace(/^\//,'') && location.hostname == this.hostname) { var target = $(this.hash); target = target.length ? target : $('[name=' + this.hash.slice(1) +']'); if (target.length) { $('html,body').animate({ scrollTop: target.offset().top }, 1000); return false; } } }); })(jQuery);